Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws algemeen

Start jaarcursus grafische vormgeving

Bij het multimedialab van MK24 starten er vanaf 31 januari en 1 februari 2019 weer nieuwe opleidingen grafische vormgeving en vormgeving en concept. Wil je meer weten voor je je inschrijft? Kom dan naar de informatieavond op 17 januari!

Om 19.00 uur wordt je welkom geheten door de coördinator Grafische Vormgeving en krijg je aan de hand van het werk van studenten te zien wat je zoal te wachten staat tijdens de opleiding.

Het multimedialab is een onderdeel van MK24 kunsteducatie. De opleiding die uit twee jaar bestaat en afzonderlijk van elkaar te volgen is onderscheidt zich door creativiteit en hoge kwaliteit. Dat komt tot uiting in het werk dat er gemaakt wordt door onze studenten. De nadruk ligt bij ons altijd op het creatief proces. Dat merk je al bij binnenkomst. Het gebouw aan de Mauritskade is een inspirerende omgeving, je krijgt les van docenten met een eigen visie in creatieve en technische vakken die aansluiten op de praktijk. Elk jaar wordt afgesloten met een presentatie van je werk.

Meld je aan voor de informatie avond bij Caroline de Roy: grafischevormgeving@mk24.nl