Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws algemeen

Start nieuw cursusseizoen

Het was een heerlijke zomer maar wij kijken al een tijdje uit naar september.  Want vanaf de tweede week van  september starten we weer met een heleboel cursussen op het gebied van grafische vormgeving webdesign en new media.

Je kunt kiezen voor cursussen beeldbewerking in Photoshop, ontwerpen en tekenen in Illustrator en vormgeven in Indesign.  Leer hoe je goede infographics maakt of onderzoek de mogelijkheden van typografie.

Voor vormgevers en freelancers bieden we cursussen aan voor het maken van online portfolio’s in WordPress. We trainen ontwerpers in het vormgeven voor het web en leren je hoe je digitale publicaties kunt maken.

Er wordt er momenteel hard gewerkt aan een heel nieuw aanbod film en geluid, binnenkort vind je hier meer over op de site. Ben je van plan een creatieve opleiding te doen naast je werk of studie? Kom dan langs bij het Multimedialab van MK24 op de open dag en laat je inspireren door onze docenten en het werk van cursisten. Je bent welkom op zondag 28 augustus tussen 14.00 en 17.00

Submit a Comment