Partners

Multimedialab werkt graag samen. Door gebruik te maken van elkaars expertise ontstaan mooie kruisbestuivingen.

MK24, Kunsteducatie

mk24Stichting MK24 waar Multimedialab onderdeel van is is met 90 docenten en jaarlijks meer dan 1000 cursisten het grootste centrum voor kunsteducatie in Amsterdam. Mk24 biedt een gevarieerd aanbod van opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst en multimedia. Kijk voor het complete aanbod op MK24.nl!

 

Amsterdam Art Lab

amsterdamArtlabIn de zomer van 2012 hebben we in samenwerking met de Muziekschool Amsterdam de Jeugd Theaterschool en cultureel ondernemer Loes Knotter de eerste editie van Amsterdam Art Lab gehouden. Een week waarin Jongeren tussen de 13 en 18 kennis maakte met film, muziek en theater. Na een overweldigend succes breiden we het zomerprogramma uit met een regulier aanbod bij MK24 en gaan we naar scholen met een programma op maat voor de CKV lessen. Meer info: amsterdamartlab.nl

Muziekschool Amsterdam

msa

Samen met de Muziekschool Amsterdam starten we in september 2014 met een aanbod voor Jongeren. Elke vrijdagavond kunnen jongeren tussen de 13 en 18 aan het werk met Muziek Film en Theater. Er komen een Film/ Theater werkplaats en een DJ / VJ Werkplaats.
Muziekschool Amsterdam richt op het ontwikkelen van het muzikale talent van alle kinderen en jongeren in Amsterdam.