Voordeel voor Leden van FNV-Kiem en de NVJ

Ben je lid van FNV-Kiem of van de NVJ? Dan krijg je bij een groot aantal curussen korting!
Wanneer je je inschrijft op een van onderstaande cursussen krijg je een korting van 12,5%. Vergeet dan niet je lidmaatschapsnummer in te vullen op het inschrijfformulier.

 

Photoshop

photoshopSquarePhotoshop is niet alleen hét programma voor fotografen, beeldbewerkers en vormgevers, iedereen met een liefde voor beeld kan zijn hart ophalen met dit veelzijdige programma. Collages maken, het toevoegen van effecten, foto’s manipuleren en retoucheren, beeld optimaliseren voor het web of drukwerk, je leert het allemaal. In de cursus Photoshop ontdek je hoe je beeld kunt aanpassen, verbeteren en veranderen. Na 8 lessen ben je thuis in het programma en speel je met vorm, kleur en structuur. Je werkt in lagen, manipuleert foto’s en werkt met filters en maskers.
[button link=”https://multimedialab.org/cursussen/cursus-photoshop/” size=”small” target=”self”]Photoshop[/button]
 
 
[divider] [/divider]

WordPress

WpSquareIn de cursus WordPress maak je je eigen website die je gemakkelijk up to date kunt houden. WordPress is een gratis en gebruiksvriendelijk content management systeem dat over de hele wereld gebruikt wordt om mooie dynamische websites te maken.

[button link=”https://multimedialab.org/cursussen/cursus-wordpress/” size=”small” target=”self”]Wordpress[/button]
 
 
 
[divider] [/divider]

Social Media

socialSquareNatuurlijk is iedereen inmiddels bekent met social media maar weet je ook hoe je het kunt inzetten voor jezelf of voor je bedrijf? In de cursus Social Media leer je je aanwezigheid op het web te verbeteren hoe en ook waarom je dat eigenlijk moet doen. Verschillende social media kanalen en hun gebruiken komen aanbod.

[button link=”https://multimedialab.org/cursussen/cursus-social-media/” size=”small” target=”self”]Social Media[/button]

 

 

[divider] [/divider]

Digitale Nieuwsbrief

nieuwsbriefSquareEen van de meest effectieve communicatiemiddelen die je als ondernemer of freelancer hebt is de digitale nieuwsbrief. Maar wat zet ik eigenlijk in je nieuwsbrief, hoe vaak stuur ik hem en hoe zorgt de nieuwsbrief voor meer bezoekers op mijn site? In de cursus Digitale Nieuwsbrief krijg je niet alleen antwoord op deze vragen, je gaat meteen aan de slag zodat je zelf direct de resultaten zult merken.

[button link=”https://multimedialab.org/cursussen/digitale-nieuwsbrief/” size=”small” target=”self”]Digitale Nieuwsbrief[/button]

 
 

[divider] [/divider]

Schrijf je eigen Webbio

webbioHoe presenteer je jezelf op het Internet? Specifiek, hoe doe je dat in woorden? Voor je eigen website en voor verschillende accounts als Flickr, Facebook en Linkedln heb je een bio nodig. Maar wat schrijf je daar dan op over jezelf? Welke toon gebruik je? En soms ook gewoon: hoe krijg je dat wat je in je hoofd hebt zwart op wit?

[button link=”https://multimedialab.org/cursussen/schrijf-je-eigen-webbio/” size=”small” target=”self”]Schrijf je eigen Webbio[/button]

 
 
[divider] [/divider]

Online adverteren

google-adwords-cursus-160x160Je boodschap gezien door duizenden nieuwe mensen? Of wil je juist iets nieuws onder de aandacht brengen bij ‘vrienden van vrienden?’ De kanalen en mogelijkheden zijn heel divers maar de oplossingen eenvoudig en meteen inzetbaar. Online adverteren heeft veel voordelen, het is relatief goedkoop, de campagnes kun je zelfstandig beheren en is bovenal super goed te monitoren. Zo kun je goed meten welk resultaat het oplevert en kun je de campagnes telkens weer aanscherpen!
[button link=”https://multimedialab.org/cursussen/online-adverteren/” size=”small” target=”self”]Online Adverteren[/button]

 
 
[divider] [/divider]