Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vormgeving Nieuws

Grafische vormgeving

Kom je in je werk of studie veel in aanraking met vormgeving of wil je aan de slag als grafisch vormgever? Dan is de jaarcursus grafische vormgeving geschikt voor jou.


Je leert aan de hand van creatieve opdrachten te werken met programma’s als illustrator Photoshop en Indesign. Daarnaast krijg je les in grafische vormgeving, prepress en werk je aan een portfolio waarmee je jezelf kunt profileren als vormgever. Je doet deze opleiding in een kleine groep waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De lessen zijn wekelijks 2,5 uur. Na deze jaarcursus kun je je opleiding als vormgever vervolgen door te kiezen voor het tweede jaar: Vormgeving en Concept.

Vormgeving en concept
In dit jaar laten we de techniek los en verdiepen we ons in het creatieve proces. Lesblokken als Inspiratie, Typografie, van Opdracht tot Ontwerp en het ontwerpproces helpen je verder als grafisch ontwerper. Je krijgt feedback van verschillende docenten en hebt ontmoet andere ontwerpers.
Het programma is uitdagend en gevarieerd. Je krijgt elke 5 weken een andere docent. Na 30 lessen heb je veel nieuw werk dat je kunt gebruiken in je portfolio.
grafisch2

grafisch3