Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

AV Nieuws

Open dag – Beamer Battle

Op 30 augustus van 11.00 tot 16.00 is er open dag bij het multimedialab van MK24. Op de informatiemarkt in het koffiehuis kun je info krijgen over de cursussen die in september van start gaan. In het Multimedialab op de 1e verdieping houden we een met de afdelingen grafisch en audiovisueel een Beamer Battle.

Bart Voorbergen (docent van Idee tot film) Heeft zijn zojuist afgeronde film ‘Fast Nacht’ ter beschikking gesteld voor deze dag. Docenten en studenten worden uitgenodigd zich te laten inspireren door de beelden uit Fast Nacht en te reageren met nieuw werk. Denk aan film, animaties, soundscapes maar ook aan typografie, fotografie en illustraties. Het nieuwe werk projecteren we als extra layer over deze film.  Natuurlijk leveren al die projecties over elkaar weer nieuw spannend werk op.

Meedoen?
Je bent tussen 11.00 en 16.00 welkom om je werk te projecteren. Je kunt achter een van onze computers nieuw werk maken of neem eerder gemaakt werk mee op een usbstick of externe hd. Er zijn docenten aanwezig die je op weg kunnen helpen.

Zie je dan!
Schermafbeelding 2014-08-28 om 16.52.45