Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws - Multimedialab

Nieuwe cursussen

Het Multimedialab biedt deze herfst 2 nieuwe cursussen aan:

In Zelf een promovideo maken leert Anja Robertus je op eenvoudige wijze zelf een professioneel ogende video te maken. Lees er meer over en schrijf je in!

Heb je al een WordPress website en zou je er meer uit willen halen? Kijk dan eens naar onze WordPress werkplaats onder leiding van Joris Keppler.

Tags | , ,

Open dag 26 augustus

In september starten er weer veel nieuwe cursussen bij het Multimedialab van MK24 op het gebied van grafische vormgeving, webdesign, film en animatie. zaterdag 26 augustus van 13.00 tot 16.00 ben je van harte welkom op onze open dag.
Meer… >

Informatie dagen Grafische vormgeving

Safe the date:
donderdag 15 december 20.00 & vrijdag 16 december 14.00

Overweeg je een opleiding Grafische vormgeving? MK24 Beeldende Kunst en Vormgeving heeft een deeltijdopleiding Grafische vormgeving op hoog niveau.
Meer… >

Nieuwe cursus Infographics

Speciaal voor het Multimedialab ontwikkelden de vormgevers en illustratoren Sanne Dijkstra en Hjalmar Haagsman een programma waarin je leert hoe je van droge informatie een helder en visueel aantrekkelijk beeld kunt maken.

Meer… >

Grafische vormgeving

On 11, aug 2016 | In Vormgeving Nieuws | By Frederique Stutvoet

Kom je in je werk of studie veel in aanraking met vormgeving of wil je aan de slag als grafisch vormgever? Dan is de jaarcursus grafische vormgeving geschikt voor jou.

Meer… >

Start nieuw cursusseizoen

Het was een heerlijke zomer maar wij kijken al een tijdje uit naar september.  Want vanaf de tweede week van  september starten we weer met een heleboel cursussen op het gebied van grafische vormgeving webdesign en new media.

Meer… >

Open dag 28 augustus

Kom zondag 28 augustus naar de open dag en ontdek welke cursus het best bij je past. Van 14.00 tot 17.00 staan de docenten van het Multimedialab van MK24 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer… >

Informatie Grafische Vormgeving

On 22, dec 2015 | In Vormgeving Nieuws | By Frederique Stutvoet

In februari starten we weer met nieuwe jaarcursussen grafische vormgeving. Overweeg je om de jaarcursus grafische vormgeving te doen en wil je graag persoonlijk advies? Kom dan naar de informatie middagen / avonden in januari.

Meer… >

WordPress nu in 8 lessen!

On 24, nov 2015 | In Geen categorie | By Frederique Stutvoet

De populaire cursus WordPress is al een tijdje te volgen bij Multimedialab. In de cursus WordPress maak je je eigen website die je gemakkelijk up to date kunt houden. Leren werken met WordPress is voor iedereen interessant. Meer… >

Tags | ,

Kom naar appril! #Weggeefactie!

Vanaf 1 april staan verschillende steden in Nederland en Belgie in het teken van apps met heel veel lezingen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Multimedialab mag 10 kaarten weggeven!

Meer… >