Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

8 lessen vanaf di 06-11-2018

Cursuscode:M1518A
Periode:06-11-2018 t/m 08-01-2019
Dag:dinsdag
Tijd:17:30 - 19:30
Aantal:8 lessen
Kosten:€ 336,00 excl. BTW
Docent:Joris Keppler

8 lessen vanaf ma 18-03-2019

Cursuscode:M1518B
Periode:18-03-2019 t/m 20-05-2019
Dag:maandag
Tijd:17:30 - 19:30
Aantal:8 lessen
Kosten:€ 336,00 excl. BTW
Docent:Joris Keppler

WordPress is zo uitgebreid en multi-inzetbaar dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. Wil je meer weten over hoe je jouw WordPress website sneller kunt maken, beter vindbaar of wil je meer controle over hoe je de inhoud van een bericht of pagina vormgeeft, dan is dit een goede cursus voor jou.

We inventariseren wat nodig is en proberen daar rekening mee te houden in de cursus. Een deel van de lessen krijgt een werkplaatssfeer waarin ieder aan zijn eigen project werkt en we ook aanmoedigen dat cursisten elkaar helpen.


Wat leer je in de cursus Haal meer uit je WordPres?

Het speciale aan deze cursus is dat de inhoud mede bepaalt wordt door wat de cursisten inbrengen, maar onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn o.a. plugins, vormgeving, additional CSS, Woocommerce, vindbaarheid / SEO, backups, Visual Composers en de snelheid van je WordPress website.

Is de cursus Haal meer uit je WordPress iets voor jou?

Deze cursus is voor iedereen die al een WordPress website heeft en alle basishandelingen beheerst. Basishandelingen zijn o.a. het plaatsen van een nieuw bericht, een nieuwe pagina aanmaken, het menu aanpassen, interne en externe linkjes aanmaken en plaatjes plaatsen. Deze cursus wordt niet aangeraden voor mensen met een WordPress.com website omdat je dan een heel aantal lessen niet mee kunt doen, hij is bedoelt voor mensen met een zelfgehoste WordPress site.  Als je niet zeker bent, neem dan gerust contact op met een van onze WordPress-docenten.

Wat heb je nodig voor de cursus Haal meer uit je WordPress?

Een zelfgehoste WordPress website en toegang daartoe via een beheer- of administrator account.
Heb je nog geen WordPress website, dan is de cursus WordPress: zelf je website opzetten & bijhouden misschien beter voor je.

Cursusopbouw

De lessen bestaan uit een gezamenlijk deel waarin dingen worden uitgelegd die voor iedereen interessant zijn en een meer individueel deel waarin je (deels met begeleiding) aan je eigen WordPress website werkt.